Puncte de fidelitate

Ilex ofera clientilor sai puncte de fidelitate pentru a recompensa fidelitatea lor.

Unele produse beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dumneavoastra de client in momentul achizitionarii produsului.
In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata.

Regulament folosire puncte de fidelitate:

- Valoare unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).
- Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este nelimitata (clientul poate beneficia de ele si peste 12 luni).
- Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).
- Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs.
- Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru aceasta comanda intra in contul nostru (instant pentru comenzile platite online cu card respectiv 7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs).
- Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.
- Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.
- Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate
- Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom.
- Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.
- Punctele nu se pot acorda retroactiv pentru comenzile plasate inainte de data de 22 noiembrie 2011.
- Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, sa nu fie alocate puncte de fidelitate (deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret).
** Ilex Com SA isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.

Se incarca...