Telefon Mobil Caterpillar CAT S60, 4.7 inch, Dual SIM, 4G / LTE, Android v6.0, Quad-core 1.2 GHz, 32 GB, 3 GB RAM, Rezistiv IP68, 13 MP / 5 MP, 3800 mAh - Black

#5060472350015
Produs original
2.449,00 Lei cu TVA
Acest produs nu mai face parte din oferta Ilex
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 19,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Caterpillar CAT S60

  • Caterpillar CAT S60 este echipat cu revoluţionara cameră termică de la FLIR. Aceasta detectează energia termică invizibilă cu ochiul liber, permiţându-le utilizatorilor să „vadă” şi să măsoare schimbările subtile de temperatură, afişând imagini termice pe ecranul dispozitivului. Utilizând camera cu vizibilitate avansată a dispozitivului CAT S60, tehnologia MSX brevetată de FLIR extrage detaliile esenţiale din imaginea vizibilă şi le aplică în relief deasupra imaginii termice, pentru a crea o imagine mai clară şi mai evidentă, cu un grad mult mai înalt de detaliere.

 

  • Camera poate masura temperatura obiectelor aflate la o distantă cuprinsă între 15 m si 30 m, chiar si prin fum.

 

  • Permite utilizatorilor să vizualizeze diferite obiecte în atmosferă obscură, oferind o serie de beneficii pentru profesionistii din domeniul constructiilor, amatorilor de sporturi în aer liber, lucrătorilor din domeniul public, dar si pentru interventiile de urgentă.

 

  • Vizibilitate pe întuneric, detectarea pierderilor de căldură din jurul ferestrelor şi a uşilor, detectarea zonelor de umiditate şi a zonelor lipsite de izolaţie, identificareaaparatelor electrice supra-încălzite şi a circuitelor

 

  • În colaborare cu Flir, noul Cat S60 afişează o imagine cu o rezoluţie de 13 MP folosind spectrul vizibil, efectul de termoviziune fiind generat prin contopirea imaginii generată în spectrul vizibil cu datele obţinute de la senzorul pentru termoviziune.

 

  • Noul flagship Cat S60, primul smartphone din lume cu cameră foto termică integrată, se prezinta în acelasi timp ca fiind smartphone-ul cu cea mai mare rezistentă la apă din lume:  de până la 5 m, timp de o oră, caracteristică ce îi permite să fie folosit si ca aparat foto subacvatic, împingând astfel limitele tehnologiei mobile si permitând să fie folosit într-o serie largă de scenarii si contexte.

 

Specificatii
Telefon Mobil Caterpillar CAT S60, 4.7 inch, Dual SIM, 4G / LTE, Android v6.0, Quad-core 1.2 GHz, 32 GB, 3 GB RAM, Rezistiv IP68, 13 MP / 5 MP, 3800 mAh - Black #5060472350015
General
Sistem de operare :
Android
Caracteristici noi
Tip Telefon :
Smartphone
Culoare :
Negru
Dimensiune display (inch) :
4 - 4.9
Rezolutie camera (Mp) :
Peste 10
Alte caracteristici :
Rezistiv
Sloturi Sim :
Dual Sim
Continut pachet
  • telefon
  • incarcator retea
  • cablu date USB - microUSB
  • folie protectie ecran

 

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...