Cantar smart Huawei Scale 3 Herm-B19, 55026228 - White

#6941487202638
Best seller
Produs original
109,00 Lei cu TVA Pret vechi: 149,00 Lei (-27%)
Indisponibil
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Cantar smart Huawei 3 Herm-B19 (Compatibil Android & iOS), 55026228 - White
 

Autocunoaște-te mai bine
Cu HUAWEI Scale 3, ai o analiză detaliată a stării tale fizice, cu ajutorul a 11 indicatori corporali1. Cu cât afișează mai multe detalii, cu atât mai multe schimbări devin posibile.
 
Pierderea în greutate nu-i totuna cu slăbitul
La o greutate constantă, cantitatea de grăsime este de 3 ori mai mare decât masă musculară. De aceea, persoanele cu un procent mare de grăsime corporală par a fi mai solide. În același timp, masa mușchilor scheletici scăzută îngreunează procesul de slăbire. Urmărește evoluția grăsimii corporale și evaluările mușchilor scheletici cu HUAWEI Scale 3. Și pierderea în greutate se poate face în mod profesionist.
 
Îndrumare științifică pentru rezultate precise
Cu HUAWEI TruFit™, un model de compoziție corporală dezvoltat în colaborare de către Institutul Hefei de Științe Naturale, Academia de Științe din Republica Populară Chineză și Huawei, fiecare măsurătoare este realizată în mod științific. Tehnologiile big data și inteligența artificială îți oferă informații exacte, ca să ai un corp mai sănătos și un stil de viață mai echilibrat.
 
Analiză detaliată a compoziției corporale
Cu ajutorul aplicației Huawei Health2, vei avea la dispoziție o analiză detaliată a compoziției corporale. Pe baza unei analize științifice, aplicația îți va oferi și îndrumarea de care ai nevoie pentru a obține rezultate mai bune.
 
Urmărește-ți evoluția antrenamentelor
HUAWEI Scale 3 te ajută să-ți urmărești fiecare pas făcut către o condiție fizică optimă3. Datele stocate te ajută să-ți urmărești efectele exercițiilor fizice. Poți să-ți ajustezi antrenamentele și poți să-ți personalizezi planul de exerciții de ardere a grăsimilor în funcție de acestea.
 
Totul mai ușor prin conectarea dublă
Conectează-ți cântarul HUAWEI Scale 3 atât prin Wi-Fi4 cât și prin Bluetooth ca să-l poți folosi mai ușor. Odată conectat prin Wi-Fi, poți să te urci pe cântar fără să mai deschizi aplicația. Pe baza datelor înregistrate, cântarul poate să identifica în mod inteligent și membrii familiei tale. Apoi toate datele sunt încărcate în cloud și sunt trimise mai multor conturi înrudite5, astfel încât datele pot fi vizualizate oricând.

O gazdă are nevoie și de modul Guest
Poți să-ți lași și prietenii să-ți utilizeze cântarul. Pur și simplu, deschizi aplicația Huawei Health, introduci informațiile celeilalte persoane și apoi cântarul e gata de utilizare. Modul Guest protejează datele celeilalte persoane, care vor fi șterse după realizarea măsurătorii.
 
Design detaliat, experiență practică
Cu panou din sticlă securizată și alte părți vopsite în alb imaculat, cântarul „Scale 3” de la HUAWEI are un design minimalist, cu linii precise. Au fost făcute mii de teste pentru identificarea configurației optime pentru diverse grupuri de vârstă6, iar picioarele scurte de 3,5 mm și tălpile din silicon antiderapant îți oferă stabilitatea necesară la fiecare utilizare.
 
Calitatea Huawei te pune întotdeauna pe primul loc
Cântarul HUAWEI Scale 3 este testat foarte strict pe durata întregului proces de producție, pentru ca tu să ai o experiență mai sigură, mai fiabilă și mai bună în utilizare.
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...