Tastatura Samsung Multi Bluetooth Smart Keyboard Trio 500, EJ-B3400UWEGEU - White

#8806092210639
Produs original
Culori disponibile:
139,00 Lei cu TVA Pret vechi: 259,00 Lei (-46%)
Indisponibil
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Tastatura Samsung Multi Bluetooth Trio 500, EJ-B3400UWEGEU - White

Asociezi mai multe dispozitive și comuți cu un clic
O conectezi cu trei dispozitive diferite, simultan. Bucură-te de o compatibilitate largă și de o asociere ușoară.Ai nevoie doar de un clic pentru a comuta între smartphone-uri, tablete și alte dispozitive asociate cu Samsung Smart Keyboard Trio 500.

Tastatură wireless pregătită, pentru momentele în care te afli în mișcare
Fii întotdeauna gata să obții ceea ce-ți dorești. Compact, subțire și proiectat cu bun gust, dar cu funcții speciale pentru o performanță sporită, Samsung Smart Keyboard Trio 500 se poate conecta wireless, oferind o experiență de tastare confortabilă, oriunde te-ai afla.
 
Atribuie taste rapide personalizate aplicațiilor tale preferate
Ai comenzi rapide către aplicațiile pe care le utilizezi cel mai mult și te bucuri de accesul cu un singur clic, folosind 3 Hot Keys. Indiferent dacă este aplicația ta preferată de redare a conținutului sau cea mai utilizată aplicație utilitară, lansarea lor este la o tastă rapidă distanță.
 
Accesează DeX pentru productivitate
Accesând DeX prin Samsung Smart Keyboard Trio 500, atingerea unei performanțe și a unei productivități de tipul computerului de birou devine o realitate, pe care o poți manifesta de oriunde. Lucrezi cu mai multe ferestre simultan, răspunzi eficient la mesaje și e-mailuri pe un singur ecran și ai realizări dincolo de limitele dispozitivelor.
 
Dimensiuni nete (L x Î x A): 280.4 X 127.4 X 15.4 mm
Greutate: 412.3 g
Interfață: Bluetooth 5.0
Număr de taste: 78
Baterie: Alcaline (AAA 2ea)
 
https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/samsung-smart-keyboard-trio-500-black-samsung-smart-keyboard-trio-500-ej-b3400ubegeu/
Specificatii
Tastatura Samsung Multi Bluetooth Smart Keyboard Trio 500, EJ-B3400UWEGEU - White #8806092210639
Accesorii Tablete
Tip accesoriu :
Tastatura
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...