Husa Samsung Led Cover EF-KN970CBEGWW pentru Galaxy Note 10 / Note 10 5G - Black

#8806090032455
Produs original
Culori disponibile:
49,00 Lei cu TVA Pret vechi: 199,00 Lei (-75%)
Disponibil
Adauga in cos
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Husa Samsung Led Cover EF-KN970CBEGWW pentru Galaxy Note 10 / Note 10 5G - Black

Propriul tău spectacol de lumini 

Când întorci telefonul cu fața în jos sau scoți S Pen-ul, luminile de pe spatele husei LED își vor diminua, apoi își vor spori intensitatea, creând un mic spectacol de lumini.
 
Te ține permanent informat  
 
Chiar dacă nu vezi ecranul propriu-zis, poți urmări tot ceea ce se întâmplă cu ajutorul pictogramelor LED care se aprind pe spatele telefonului. Așadar, dacă primești un telefon sau un SMS, vei fi înștiințat printr-o pictogramă. Funcția este activă chiar și în cazul anumitor aplicații externe de mesagerie.
 
Fotografiile de grup sunt la fel de simple ca și număratul până la 3   
 
Minimizează riscul ca cineva să clipească în fotografia de grup. Când pornești cronometrul declanșatorului, pe partea din spate a husei apare o numărătoare inversă care te anunță în cât timp va fi realizată fotografia.

Adaugă un strop de distracție
 
Această husă te ajută să te exprimi în moduri surprinzătoare, alegând pictogramele preferate. Ai posibilitatea de a selecta o pictogramă care să apară atunci când întorci telefonul cu fața în jos sau când faci un selfie în oglindă și, astfel, husa telefonul tău va deveni la fel de unică și de specială ca tine.

Potrivirea perfectă    
 
Introdu telefonul tău în husă și vei descoperi opțiunea de a descărca și a actualiza tema interfeței, pentru a se potrivi cu aceasta.
Specificatii
Husa Samsung Led Cover EF-KN970CBEGWW pentru Galaxy Note 10 / Note 10 5G - Black #8806090032455
Huse / Tocuri / Bumpere
Tip :
Husa
Culoare :
Negru
Albastru
Garantie :
3 luni
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...