Casti cu microfon Apple EarPods (2017), Jack 3.5mm, MNHF2ZM/A, Model A1472, Blister - White

#190198107077
Produs original
Culori disponibile:
69,00 Lei cu TVA Pret vechi: 99,00 Lei (-30%)
Indisponibil
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Spre deosebire de pavilioanele traditionale circulare, design-ul noilor casti Apple este definita de geometria urechii. Acest lucru le face mai confortabile pentru majoritatea oamenilor, decat orice alte casti.


Difuzoarele incorporate au fost proiectate sa minimalizeze pierderile de sunet si sa maximizezecalitatea sunetului reprodus de casti. Asadar, vei obtine un sunet de inalta calitate, la fel de impresionant ca si cum ai asculta muzica la alte casti mai scumpe.
Aceste casti Apple includ o telecomanda incorporata ce va permite sa reglati volumul, sa controlati redarea muzicii si a clipurilor video, dar si sa raspundeti la apeluri.

Specificatii
Casti cu microfon Apple EarPods (2017), Jack 3.5mm, MNHF2ZM/A, Model A1472, Blister - White #190198107077
Casti cu fir / Casti bluetooth
Tip :
Casti cu fir
Garantie :
12 luni
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Produse similare

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...