Casti Bluetooth Huawei FreeBuds 3 Kirin A1, 55031992 - White

#6901443346523
Produs original
799,00 Lei cu TVA
Acest produs nu mai face parte din oferta Ilex
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 19,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere
Un sunet inteligent
Kirin A1 | Anulare inteligentă a zgomotului
 
Încântă-ți urechile şi numai
Noile căști HUAWEI FreeBuds 3 îți oferă o experiență audio uimitoare și arată extraordinar. Inspirată de natură, cutia perfect rotundă de încărcare este o bucurie pentru ochi și perfectă pentru a fi ținută în mână. în buzunar, în geantă sau oriunde altundeva. Disponibilă pe alb și negru.
 
Trăiește confortul înconjurat de un sunet de excepție
Designul Dolphin Bionic al căștilor HUAWEI FreeBuds 3 se potrivește perfect urechilor tale pentru mai mult confort și stabilitate, în timp ce căștile transmit un sunet clar. Designul este proiectat ergonomic pentru un maxim de confort.
 
Un chipset revoluționar: Redefinirea Conexiunilor Bluetooth
Prevăzută cu primul sistem pe chip (SoC) Bluetooth 5.1 în mod dublu BT/BLE certificat, tehnologia de transmitere pe două canale HUAWEI Isochronous și un proces audio lider în clasa sa de 356 Mhz, căștile HUAWEI FreeBuds 3 asigură o conexiune Bluetooth stabilă și rapidă, precum și o sincronizare audio și video exactă. Jocurile sunt mai palpitante, iar filmele devin o experienţă imersivă.
 
Sunet clar, cu anulare activă a zgomotului
Tehnologia de control activ al zgomotului (ANC), combinată cu un procesor audio de clasă asigură o reducere precisă a zgomotului ambiental care se autooptimizează în timp real, captând și anulând zgomotul de fundal pe măsură ce acestea se modifică. Indiferent dacă te afli într-un metrou aglomerat sau într-un restaurant zgomotos, te poți bucura în continuare de un sunet de cristal pentru muzica pe care o asculți.
 
Fii mereu auzit
Mulțumită chipset-ului inteligent A1, căștile HUAWEI FreeBuds 3 pot elimina zgomotul de fundal în timpul apelurilor, îmbunătățindu-ți în același timp vocea. Apelurile se aud la fel de bine ca într-o conversație față în față.
 
Bone Sensor, apelare clară
Cu ajutorul senzorului de voce bone sensor integrat, căștile HUAWEI FreeBuds 3 îți pot prelua vocea prin vibrații oaselor astfel încât vocea ta să fie îmbunătățită, să devină mai clară și pentru a ieși în evidență din zgomotul ambiental în timpul apelurilor telefonice.
 
Design aerodinamic al microfonului
Vântul poate distruge o conversație telefonică importantă. Designul aerodinamic al microfonului, poate suprima și reduce în mod eficient zgomotul vântului pentru ca apelurile tale telefonice să fie mai clare atunci când te afli afară într-o zi cu vânt puternic, dacă alergi sau chiar pedalezi cu 20 km/h .
 
Calitate de studio a sunetului
Difuzorul dinamic de 14 mm de mare precizie și sensibilitate a fost reglat atent pentru a permite fiecărei note să i se redea strălucirea originală. Meriți acest sunet îmbunătățit.
Bas răsunător
În fiecare cască există câte un difuzor de bas complex. Mai sonor, mai intens, mai clar și mai percutant. Te simți de parcă te bucuri de muzică într-un studio.
 
Deschidere rapidă, împerechere instantanee
Atunci când conectezi prima dată căștile HUAWEI FreeBuds 3, doar trebuie să apeși pe fereastra pop-up3 pentru a le conecta. Ulterior, conectarea se face automat. Te bucuri astfel de muzica ta preferată aproape instantaneu.
 
Apasă pe Ritm
Comenzile intuitive ale căștilor HUAWEI FreeBuds 3 se integrează simplu și rapid în viața ta. Apasă de două ori în partea dreaptă pentru a asculta / schimba muzica sau în partea stângă pentru a activa / dezactiva funcția ANC. Redarea se întrerupe atunci când sunt date jos și se reia odată ce căștile sunt puse înapoi.
 
Rămâi în Mișcare cu Încărcarea Inteligentă
Exceptând utilizarea setului de încărcare tradițional USB tip C, poți pur și simplu să așezi cutia pe un dispozitiv de încărcare fără fir pentru o încărcare rapidă sau poți utiliza un smartphone HUAWEI pentru încărcare inversă5 Cutia completă încărcată poate asigura un timp de redare de 4 ori mai mare decât încărcarea separată a fiecărei căști6 Tehnologia face și mai ușoară încărcarea.
 
4 ore. de redare după încărcarea fiecărei căști
20 de ore. de redare împreună cu cutia de încărcare
Specificatii
Casti Bluetooth Huawei FreeBuds 3 Kirin A1, 55031992 - White #6901443346523
Casti cu fir / Casti bluetooth
Tip :
Casti bluetooth
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...