Casca bluetooth Jabra Talk 25 - Black

#5707055044946
Produs original
138,00 Lei cu TVA
Indisponibil
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Casca bluetooth Jabra Talk 25 - Black Proiectat pentru a menține conversațiile simple.

Apeluri HD
Bucurați-vă de apeluri de înaltă definiție cu un microfon omnidirecțional și un difuzor dinamic de 11 mm, ce sunt optimizate pentru conversații clare.

Primiți notificări
Talk 25 beneficiază la maximum de mediul dumneavoastră media, permițându-vă să primiți indicații GPS, muzică și podcasturi de pe telefonul mobil.

Apeluri de lungă durată. Tehnologie de economisire a energiei
Cu până la 8 ore de apeluri și până la 10 zile de așteptare, efectuați apeluri pe parcursul zilei cu o singură încărcare. Cu ajutorul funcției Power Nap, Talk 25 extinde durata de viață a bateriei prin oprirea automată dacă este deconectată de la un dispozitiv pentru o oră întreagă.

Specificatii
Casca bluetooth Jabra Talk 25 - Black #5707055044946
Casti cu fir / Casti bluetooth
Tip :
Casti bluetooth
Garantie :
24 luni
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...