Luminia Solutie pentru curatarea produselor electronice 250 ml

#5948874121030
19,00 Lei cu TVA
Acest produs nu mai face parte din oferta Ilex
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 15,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Descriere: Luminia este o solutie de curatare special creata pentru ecrane LED, TFT, LCD si plasma, precum si pentru toate tipurile de sticla, tastaturi de calculator, PDA-uri, GPS-uri, camere video etc. Nu lasa urme si are proprietati anti-amprenmte si de respingere a prafului. Eficienta testata! Contine printre alte ingrediente: mai putin de 5% agenti tensioactivi cationici.

Utilizare: Pulverizati pe o microfibra si frecati suprafata de curatat pana cand aceasta este complet uscata..

 

Atentie! A nu se inghiti! A nu se lasa la indemana copiilor! In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa si consultati medical de urgenta, prezentand eticheta produsului.

 

Produs fabricat in Spania.

Specificatii
Luminia Solutie pentru curatarea produselor electronice 250 ml #5948874121030
Folie protectie / Kit curatare
Tip :
Kit curatare
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...