Incarcator retea Samsung Duo, EP-TA220NBEGEU, USB/USB-C, 35W, Quick Charge - Black

#8806092265585
Produs original
79,00 Lei cu TVA Pret vechi: 129,00 Lei (-39%)
Disponibil
Adauga in cos
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere

Incarcator retea Samsung Duo, EP-TA220NBEGEU, USB/USB-C, 35W, Quick Charge - Black

Pur si simplu incarcati rapid
Nu pierdeti mult timp cu incarcarea: Cu adaptorul nostru de incarcare rapida Duo cu functie de incarcare super rapida, puteti alimenta rapid cu energie dispozitivele Samsung compatibile. Si, deoarece adaptorul de incarcare suporta si PD 3.0 PPS prin conexiunea USB Type-C, acum il puteti utiliza chiar si pentru a incarca dispozitive compatibile cu alte sisteme de operare.

Adaptorul rapid Duo are putere pentru incarcare simultana
Datorita celor doua conexiuni, poti incarca simultan dispozitivele Samsung compatibile cu puternicul adaptor de incarcare rapida Duo.

Incarcati dispozitivele compatibile la viteze mari
Confort ridicat: In plus fata de diverse dispozitive Android, puteti utiliza acum adaptorul de incarcare rapida Duo pentru a incarca dispozitivele compatibile cu alte sisteme de operare la viteze mari, in cel mai scurt timp - astfel incat sa puteti utiliza un singur adaptor de incarcare pentru dispozitivele compatibile.

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Alti utilizatori au cumparat si...

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...