Samsung Stylus Pen EJ-PT860BAEGWW pentru Galaxy Tab S6 10.5 inch T860 / T865 - Brown

#8806090099021
Produs original
Culori disponibile:
149,00 Lei cu TVA Pret vechi: 229,00 Lei (-35%)
Disponibil
Adauga in cos
Transport: 18,00 Lei
Cumpara in 3 rate prin BT/BCR/BRD/Alpha
Descriere
Samsung Stylus Pen EJ-PT860BAEGWW pentru Galaxy Tab S6 10.5 inch T860 / T865 - Brown
 
Un nivel cu totul nou al S Pen-ului
Fa cunostinta cu S Pen-ul imbunatatit ce ofera noi niveluri de productivitate. Acesta se ataseaza magnetic pe spatele dispozitivului Galaxy Tab S6 si incepe sa e incarce. Comenzile Bluetooth iti permit sa controlezi dispozitivul de la distanta, iar noile comenzi Air iti ofera control sporit prin miscarea mainii.
 
Scrie
Exprima-ti ideile cu ajutorul S Pen-ului. Foloseste Samsung Notes, in timp ce urmaresti un videoclip, pentru a-ti nota ideile pe loc. Ajusteaza nivelul de transparenta a ferestrei pentru a lua notite fara sa opresti redarea video sau creativitatea.
 
Controleaza
Conectivitatea Bluetooth iti permite sa controlezi dispozitivul de la distanta apasand butonul S Pen-ului. In plus, noile facilitati S Pen Air te ajuta sa controlezi tableta in mod intuitiv prin miscarea mainii. Realizeaza prezentari, controleaza redarea video si multe altele fara a fi necesara interactiunea directa cu tableta.
 
Deseneaza
Deseneaza si realizeaza schite ore intregi cu precizie si control, avand la dispozitie 4096 de niveluri diferite de sensibilitate la presiune pentru a realiza compozitii pline de viata, cu diferite tipuri de pensule si o prindere confortabila Exprima-te cu ajutorul S Pen-ului care este intotdeauna la indemana.
Specificatii
Samsung Stylus Pen EJ-PT860BAEGWW pentru Galaxy Tab S6 10.5 inch T860 / T865 - Brown #8806090099021
Accesorii Tablete
Tip accesoriu :
Stylus
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Alti utilizatori au cumparat si...

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...