Aparat foto digital Canon PowerShot G1 X Mark II : 12.8 MPx, 5x Zoom, LCD 3, Full HD, Japan

#AJ9167B002AA
2.727,28 Lei cu TVA
Acest produs nu mai face parte din oferta Ilex
Vreau sa fiu anuntat in cel mult
prin email, la adresa Anunt stoc disponibil
Transport: 16,00 Lei
Cumpara in 12 rate fara dobanda Cumpara in rate prin
Descriere

Canon PowerShot G1 X Mark II

Cu senzorul său mare şi obiectivul rapid cu zoom f/2, PowerShot G1 X Mark II este o cameră foto puternică ce oferă performanţe şi flexibilitate de calitate DSLR dintr-un corp de cameră compactă.

Caracteristici:

* Senzor Canon CMOS mare de 18,7 x 14,0 mm de tip 1,5 cu posibilitate de fotografiere multi-aspect
* Realizaţi fotografii de 12,8 megapixeli (3:2)* şi clipuri video Full HD de calitate DSLR
* Fiţi creativ cu adâncimea de câmp, utilizând un obiectiv f/2-3,9 rapid de 24 mm cu zoom 5x şi o diafragmă cu 9 lamele
* Procesare rapidă a imaginilor şi operare rapidă cu DIGIC 6
* Realizaţi fotografii superbe chiar şi în condiţii de lumină redusă, cu sistemul HS şi o sensibilitate ISO de 12.800 maxim
* Sistemul inteligent de stabilizare a imaginii elimină tremurul camerei
* Sistem AiAF precis în 31 de puncte. Focalizare manuală exactă cu funcţia de evidenţiere manuală a focalizării
* Două inele de control personalizabile şi ecran tactil intuitiv, pentru manevrare în stil propriu
* Wi-Fi şi sincronizarea imaginilor, pentru copiere de rezervă şi partajare uşoară a imaginilor. Conectaţi-vă la un smartphone sau la o tabletă pentru a fotografia de la distanţă
* Vizor electronic opţional, pentru manevrare în stil tradiţional
* Fişierele RAW pe 14 biţi şi software-ul DPP se integrează impecabil în orice flux de lucru

Calitate de nivel DSLR a imaginilor, de la o cameră foto compactă

Senzorul mare de tip 1,5 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II are o suprafaţă similară senzorului APS-C, de 18,7 x 14,0 mm. Este un senzor cu o rezoluţie de 12,8 megapixeli (3:2) care utilizează tehnologie Canon CMOS pentru a furniza imagini de calitate DSLR. Utilizaţi senzorul multi-aspect pentru a realiza fotografii de 12,8 MP cu raportul de aspect 3:2 sau de 13,1 MP cu raportul de aspect 4:3, cu aceeaşi distanţă focală efectivă.

Obiectiv de precizie cu zoom 5x

PowerShot G1 X Mark II este echipată cu un obiectiv ultra-superangular de 24 mm cu zoom optic 5x. Utilizează tehnologia de precizie şi experienţa avansată a Canon în domeniul obiectivelor, pentru imagini clare, de înaltă rezoluţie. Senzorul mare de tip 1,5 combinat cu diafragma luminoasă f/2-3,9 cu 9 lamele asigură evidenţierea excelentă a subiectului, cu o estompare de fundal uniformă.

Fotografiere wireless de la distanţă şi sincronizarea imaginilor

Iniţiaţi o conexiune Wi-Fi între camera foto PowerShot G1 X Mark II şi un dispozitiv inteligent compatibil utilizând butonul special al acesteia pentru conectarea dispozitivului mobil sau funcţia NFC. După conectare, aplicaţia Canon CameraWindow vă permite să controlaţi camera PowerShot G1 X Mark II wireless de la o distanţă de până la 5 m. Butonul de conectare a dispozitivului mobil poate fi atribuit şi funcţiei de sincronizare a imaginilor, permiţându-vă să realizaţi copii de rezervă ale imaginilor şi filmelor pe un computer de la domiciliu înregistrat, pe Flickr™ sau pe Google Drive™ utilizând CANON iMAGE GATEWAY.

Acoperiţi toate unghiurile

Ecranul LCD tactil de înaltă calitate, cu rezoluţie de 1.040.000 de puncte, utilizează reproducerea sRGB a culorilor, pentru o acurateţe a culorilor, claritate şi contrast excepţionale. Ecranul de tip rabatabil şi reglajele intuitive fac ca PowerShot G1 X Mark II să fie rapid şi simplu de utilizat, chiar şi atunci când fotografiaţi din unghiuri neobişnuite. Echipaţi camera foto cu un vizor electronic opţional, sensibil, pentru manevrare în stil tradiţional.

Flux de lucru continuu

Fişierele RAW pe 14 biţi şi software-ul Canon DPP maximizează calitatea în timpul post producţiei şi se integrează impecabil în fluxurile de lucru de editare sau imprimare existente.

Performanţe superbe în condiţii de iluminare redusă

Senzorul de tip 1,5 şi procesorul DIGIC 6 al camerei foto PowerShot G1 X Mark II asigură performanţe superbe până la ISO 12.800. Sistemul HS, combinat cu un obiectiv f/2-3,9 luminos, valorifică la maxim lumina ambientală disponibilă, pentru claritate şi culori superbe indiferent de condiţii. Sistemul inteligent de stabilizare a imaginii selectează modul optim de stabilizare optică a imaginii, dintre cele 8 opţiuni, pentru a reduce tremurul camerei şi neclaritatea.

Surprinzând momentul

Procesorul DIGIC 6 asigură manevrarea rapidă şi eficientă, astfel încât veţi fi întotdeauna gata să surprindeţi momentul decisiv. Sistemul AiAF în 31 de puncte, de mare densitate, se fixează rapid şi precis pe subiecte, în timp ce reglarea manuală fină a focalizării se poate efectua utilizând unul dintre cele două inele de control ale camerei foto, poziţionate în jurul corpului obiectivului. Evidenţierea manuală a focalizării adaugă un plus de acurateţe evidenţiind zonele focalizate.

Proiectată special pentru dvs.

Personalizaţi camera foto PowerShot G1 X Mark II după stilul propriu de fotografiere. Funcţiile utilizate frecvent pot fi adăugate într-un meniu personalizat, fiind mai uşor de găsit atunci cât aveţi nevoie de ele. Cele două inele de control care înconjoară corpul obiectivului camerei pot fi şi ele personalizate şi programate să modifice diverse setări.

Noi posibilităţi creative

Experimentaţi cu modurile de fotografiere avansate şi descoperiţi noi posibilităţi de creaţie. Modurile HDR pentru fotografiere cu camera în mână şi cel de defocalizare a fundalului pot realiza mai multe fotografii în succesiune rapidă, îmbinându-le apoi împreună, pentru rezultate cu aspect profesional. Modurile Star oferă o cale uşoară către spectaculozitatea astrofotografiei.

Manevrare ergonomică

Ediţia PowerShot G1 X Mark II cu mâner îmbunătăţit (disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) are un mâner ergonomic mare, pentru manevrabilitate excelentă.

Specificatii
Aparat foto digital Canon PowerShot G1 X Mark II : 12.8 MPx, 5x Zoom, LCD 3, Full HD, Japan #AJ9167B002AA
Tip aparat foto
Tip :
Compact
Senzor Imagine
Rezolutie senzor :
12.8 MPx
Tip senzor :
CMOS
Dimensiune senzor :
1/5 inch
Foto / Video
Stabilizare imagine :
Da
Format video :
Full HD
Blitz
Blitz integrat :
Da
Ecran / Vizor
Dimensiune ecran :
3 inch
Vizor optic :
Da
Memorie
Tip memorie :
SD / SDHC / SDXC
Memorie interna :
Nu
Caracteristici fizice
Garantie :
24 luni
Continut pachet

    PowerShot G1 X Mark II
    Battery Pack NB-12L
    Battery Charger CB-2LG
    Neck Strap NS-DC11

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...
www.price.ro - your shopping expert