Canon Blitz Speedlite 90EX

#AC6825B003AA
549,00 Lei cu TVA
La comanda (?) info here
Adauga in cos
Transport: 16,00 Lei
Cumpara in 12 rate fara dobanda Cumpara in rate prin
Descriere

Canon Speedlite 90EX

Bliţ mic şi simplu
Un bliţ compact, de înaltă performanţă, care asigură fotografii cotidiene cu iluminare superbă, precum portrete şi scene de interior, plus efecte de iluminare creative. Însoţitorul ideal pentru EOS M.

Beneficii

* Design subţire de buzunar
* Fotografiaţi portrete şi scene de interior superb iluminate
* Putere mare într-un corp compact
* Exploraţi efecte de iluminare creative
* Fotografiere rapidă şi discretă cu bliţ complet automat
* Alimentare cu baterii AAA disponibile din comerţ

Specificaţii detaliate

Design subţire, de buzunar – ideal pentru EOS M

Bliţul compact preferat de utilizatorii EOS M, modelul Canon Speedlite 90EX, cântăreşte doar 50 g (fără baterii), iar designul său compact este potrivit chiar şi pentru cele mai mici genţi.
Fotografiaţi portrete şi scene de interior superb iluminate

Ideal pentru cadrele realizate cu obiective grandangulare, modelul Speedlite 90EX oferă iluminarea perfectă pentru portrete excelente, precum şi pentru cadrele de grup capturate în interior.

Putere mare într-un corp compact

În ciuda dimensiunilor mici, bliţul Speedlite 90EX este puternic şi dispune de un număr director maxim de 9 (m, ISO100), fiind ideal pentru iluminarea scenelor întunecate şi nocturne, cum ar fi petrecerile sau serile la grătar. De asemenea, este perfect ca bliţ suplimentar pentru subiecţii fotografiaţi afară, cu soarele în spate.

Exploraţi efecte de iluminare creative

Bliţul Speedlite 90EX deschide oportunităţi nenumărate de iluminare creativă, datorită funcţiei sale integrate de bliţ principal wireless. Ca bliţ principal, poate declanşa în modul wireless până la trei grupuri de alte bliţuri, care au funcţie integrată de bliţ secundar, cum ar fi Speedlite 270EX II, de la maxim 7 metri depărtare, în interior.

Fotografiere rapidă şi discretă cu bliţ complet automat

Când doriţi să realizaţi fotografii continue, rapid şi discret, Speedlite 90EX este întotdeauna gata de acţiune. Reîncărcarea este silenţioasă şi rapidă, sunt necesare numai 5,5 secunde înainte de a fi gata pentru următorul cadru. De asemenea, este compatibil cu sistemele de măsurare automată a bliţului de pe EOS M şi de pe alte camere DSLR EOS, asigurând expunerea precisă automată cu bliţ în toate situaţiile.

Alimentare cu baterii AAA disponibile din comerţ

Pentru a menţine dimensiunea şi greutatea unui bliţ de lucru la minim, pentru confort maxim, modelul Speedlite 90EX este alimentat de două baterii AAA/LR03 disponibile în comerţ (cu Ni-MH sau litiu).

Specificatii
Canon Blitz Speedlite 90EX #AC6825B003AA
Blitz-uri
Alimentare :
2 baterii AAA
Dimensiune :
44,2 x 52 x 65mm
Greutate :
50 g
Garantie :
24 luni
Continut pachet

• Blit
• Husa
• Manual

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...
www.price.ro - your shopping expert