Canon Blitz Speedlite 430EX III

#AC0585C011AA
1.349,86 Lei cu TVA
La comanda (?) info here
Adauga in cos
Transport: 16,00 Lei
Cumpara in 12 rate fara dobanda Cumpara in rate prin
Descriere
Speedlite 430EX III-RT
Abordaţi iluminarea într-un mod diferit cu bliţul Speedlite, puternic, versatil şi portabil. Declanşarea prin radiofrecvenţă permite utilizarea uşoară a bliţului la distanţă şi oferă noi moduri de a vă exprima creativitatea în fotografiile dvs.
 
Beneficii
 
Puternic, dar suficient de compact pentru a-l putea lua oriunde
Comenzi simple şi interfaţă intuitivă
Utilizaţi bliţul de la distanţă pentru a crea aspectul dorit
Fotografiaţi portrete măgulitoare utilizând lumina reflectată
Poate fi integrat cu alte unităţi Speedlite în cadrul Familiei EOS
 
Specificaţii detaliate
Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 430EX III-RT
 
Puternic, dar suficient de compact pentru a-l putea lua oriunde
 
Un număr director 43 (m, ISO100) înseamnă că aveţi la dispoziţie suficientă putere pentru majoritatea ocaziilor.
Bliţul Speedlite 430EX III-RT cântăreşte numai 295 g şi are o lungime de doar 113,8 mm, aşa că veţi avea întotdeauna loc pentru el în geantă.
Fiind alimentat cu baterii AA disponibile din comerţ, reîncărcarea în urma unui bliţ cu putere completă durează doar 3,2 s.
 
Comenzi simple şi interfaţă intuitivă
 
Comenzile bliţului Speedlite 430EX III-RT se aseamănă cu cele ale multor camere EOS. Comenzile rapide vă oferă acces la caracteristicile principale, iar rotiţa de control permite efectuarea de reglaje rapide. Un comutator de blocarea previne modificarea accidentală a setărilor. Un ecran LCD afişează setările şi informaţiile despre fotografiere dintr-o singură privire, fiind iluminat pentru condiţiile de luminozitate scăzută.
 
Utilizaţi bliţul de la distanţă pentru a crea aspectul dorit
 
Bliţurile Speedlite 430EX III-RT pot fi poziţionate, de asemenea, la distanţă de cameră, pentru a simula lumina care cade din mai multe direcţii.
Utilizând declanşarea prin radiofrecvenţă, unităţile Speedlite 430EX III-RT pot fi controlate de la o distanţă de până la 30 m şi nu necesită o linie de vizibilitate directă până la cameră. Astfel, acestea pot fi situate în mai multe poziţii, permiţându-vă să creaţi mai multe tipuri de atmosferă şi efecte.
Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate fi controlat şi de la distanţă prin declanşare optică, astfel încât se va potrivi imediat cu configuraţia existentă. Poate fi declanşat de la 10 m distanţă, cu ajutorul transmiţătorului opţional Speedlite ST-E2 sau al transmiţătorului integrat Speedlite încorporat în unele camere EOS.
Utilizaţi mai multe bliţuri în grupuri, controlând puterea fiecărui grup în mod separat. Pot fi create până la cinci grupuri, cu maxim 15 bliţuri în fiecare grup.
 
Fotografiaţi portrete măgulitoare utilizând lumina reflectată
 
Capul mobil de bliţ permite reflectarea luminii de pe suprafeţele mari, precum pereţi sau tavane, creând o iluminare plăcută, fără umbre, perfectă pentru portretistică.
Panoul reflector încorporat poate fi utilizat pentru a crea efecte strălucitoare de lumină în ochii subiectului, aducând la viaţă expresia acestuia.
Montaţi adaptorul de bliţ indirect inclus, pentru a atenua şi mai mult lumina. De asemenea, este prevăzut un filtru color pentru mărirea temperaturii de culoare a luminii bliţului, astfel încât aceasta să corespundă exact culorii iluminării ambiante a interiorului.
Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate efectua zoom-ul luminii bliţului, pentru a se potrivi cu unghiul de vizualizare al obiectivului utilizat.
 
Poate fi integrat cu alte unităţi Speedlite în cadrul Familiei EOS
 
Utilizaţi bliţul Speedlite 430EX III-RT împreună cu alte bliţuri, cum ar fi Speedlite 600EX-RT, în cadrul unei configuraţii multiple cu mai multe bliţuri.
Controlaţi de la distanţă bliţul Speedlite 430EX III-RT cu un declanşator, cum ar fi ST-E3-RT, sau cu transmiţătorul Speedlite integrat al camerei.
 
Declanşare dublă a bliţului prin wireless
 
Bliţul Speedlite 430EX III-RT poate fi declanşat de la distanţă prin radiofrecvenţă sau declanşare optică, oferind fotografilor o flexibilitate extinsă. Când utilizaţi declanşarea prin radiofrecvenţă, bliţurile pot fi poziţionate la o distanţă de până la 30 m faţă de cameră şi nu trebuie să fie pe linia de vizibilitate directă. Acest lucru le permite să fie poziţionate în mult mai multe locaţii, de exemplu în exteriorul unei camere, fiind declanşate printr-o fereastră. 
Declanşarea optică permite camerelor EOS echipate cu transmiţător Speedlite integrat (de ex., EOS 760D, EOS 70D şi EOS 7D Mark II) să declanşeze bliţul Speedlite 430EX III-RT de la o distanţă de până la 10 m, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare.
Specificatii
Canon Blitz Speedlite 430EX III #AC0585C011AA
Blitz-uri
Garantie :
24 luni
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Produse similare

Canon Blitz Speedlite 320EX

1.098,00 Lei cu TVA

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...
www.price.ro - your shopping expert