Canon Blitz Speedlite 320EX

#AC5246B003AA
1.098,00 Lei cu TVA
La comanda (?) info here
Adauga in cos
Transport gratuit
Cumpara in 12 rate fara dobanda Cumpara in rate prin
Descriere

Dispunând de tehnologie secundară wireless, un cap pentru bliţ indirect/pivotant şi o sursă de lumină LED constantă pentru filmare, Canon Speedlite 320EX deschide posibilităţi creative noi pentru fotografii EOS.

Caracteristici

* Număr ghid 32 (m, ISO100)
* Design compact, uşor
* Cap de bliţ indirect şi pivotant, cu setări de zoom de 24 mm şi 50 mm
* Reflector video LED integrat
* Funcţionalitate secundară wireless pentru bliţul TTL la distanţă
* Buton de declanşare de distanţă
* Reîncărcare rapidă şi silenţioasă
* Drumul dvs. către fotografia creativă cu bliţ

Putere mare, design compact
Deşi are o greutate redusă şi este portabil, Speedlite 320EX are un număr ghid 32 (m, ISO 100), oferindu-i o putere suficientă pentru a ilumina suprafeţe mari şi subiecţi la distanţă.

Cap de bliţ indirect, pivotant şi cu zoom
Capul bliţului Speedlite 320EX poate fi ridicat cu 90 de grade şi rotit la stânga şi la dreapta, ceea ce permite bliţului să se reflecte în pereţi şi tavane pentru un aspect mai delicat, fără umbre. Unghiul de iluminare poate fi transfocat pentru a corespunde unghiului de vizualizare al unui obiectiv de 24 sau de 50 mm.

Reflector video LED integrat
Cu o sursă de lumină LED continuă încorporată, Speedlite 320EX este la fel de util la filmare în condiţii de luminozitate slabă, cât şi la fotografiere.

Bliţ la distanţă uşor de utilizat
Funcţionalitatea de bliţ secundar la distanţă de la Canon asigură că Speedlite 320EX este la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi fixat în patină, deschizând nenumărate oportunităţi de iluminare creativă.

Captură la distanţă
Experimentaţi cu diferite poziţii de iluminare rapid şi uşor utilizând butonul de declanşare de la distanţă pentru a declanşa camera de la maxim 5 m distanţă, în timp ce ajustaţi iluminarea.

Funcţionare silenţioasă rapidă
Patru baterii AA/LR6 alimentează Speedlite 320EX, ceea ce îi permite să se reîncarce silenţios după o descărcare completă, în doar 2,3 secunde.

Specificatii
Canon Blitz Speedlite 320EX #AC5246B003AA
Blitz-uri
Alimentare :
4x AA (NiMH, Alkaline, Lithium)
Dimensiune :
7.1 x 11.4 x 7.8 cm
Greutate :
275 g
Garantie :
24 luni
Continut pachet

* Canon Speedlite 320EX
* Husa

Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...
www.price.ro - your shopping expert