Canon Blitz Macro Ring Lite MR-14 EXII

#AC9389B003AA
2.801,42 Lei cu TVA
La comanda (?) info here
Adauga in cos
Transport: 16,00 Lei
Cumpara in 12 rate fara dobanda Cumpara in rate prin
Descriere
Canon Macro Ring Lite MR-14EX II
Însufleţiţi universul macro
 
Bliţul Macrolite de înaltă performanţă oferă soluţii creative de iluminare pentru fotografii care realizează prim-planuri, atât pe teren, cât şi în studio.
 
Beneficii
 
Design inelar al bliţului pentru iluminare versatilă la fotografierea prim-planurilor
Performanţe puternice cu număr director 14 (ISO 100, m)
Tuburi de bliţ duble, variabile independent, pentru controlul creativ al iluminării
Lămpile de modelare cu LED-uri facilitează focalizarea şi compunerea
Rapid şi uşor de utilizat: poate fi controlat de la cameră sau de la bliţ
Imagini mostră
IMG_3757_small.jpg
IMG_3847_small.jpg
IMG_0400_small.jpg
IMG_0726_small.jpg
IMG_1699_small.jpg
IMG_2472_small.jpg
IMG_3757_small.jpg
IMG_3847_small.jpg
IMG_0400_small.jpg
IMG_0726_small.jpg
PreviousNext
Obiective EF compatibile
Camere EOS SLR digitale şi compacte
Camere compacte de nivel profesional
Specificaţii detaliate
 
Fotografie creativă de prim-planuri cu bliţ
Designul cu bliţ inelar permite iluminarea uniformă a obiectelor de dimensiuni mici - ideală pentru fotografii pasionaţi de natura sălbatică, flori şi insecte şi cei care lucrează la aplicaţii ştiinţifice specializate. Măsurarea E-TTL II facilitează expunerile precise cu bliţ.
 
Controlul creativ al umbrelor
Tuburile duble de bliţ pot varia independent, la un raport cu şase opriri, oferind diferite stiluri de iluminare. Utilizaţi ambele tuburi în mod egal pentru un efect fără umbre sau faceţi unul dintre tuburi mai luminos decât celălalt pentru o iluminare în relief, care evidenţiază texturile. Capul de bliţ al inelului adaptor macro MR-14EX II poate fi rotit în jurul obiectivului, permiţând sursei de lumină dominante să pătrundă din orice unghi.
 
Înaltă performanţă
Putere mare, cu un număr director de 14 (ISO 100, m), care permite utilizarea unor diafragme de dimensiuni mici pentru adâncime maximă a câmpului la fotografierea de aproape. Informaţia referitoare la culoarea temperaturii este transmisă înapoi către cameră în timpul fotografierii, ajutând la optimizarea echilibrării automate a nivelului de alb.
 
Se integrează cu alte tipuri de bliţ
Inelul adaptor macro MR-14EX II poate fi utilizat pe post de coordonator optic wireless într-o configuraţie de iluminare cu mai multe bliţuri, generând setarea în modul secundar al bliţurilor Speedlite. Acest lucru este util atunci când utilizaţi un al doilea bliţ pentru iluminarea, de exemplu, a unui fundal.
 
Design inovator, intuitiv
Controlaţi inelul adaptor macro MR-14EX II cu ajutorul comenzilor de pe camera dvs. EOS sau prin intermediul unui ecran matricial uşor de citit. Lampa de modelare cu LED de înaltă luminozitate facilitează focalizarea şi compunerea în condiţii de luminozitate scăzută, în timp ce setările personalizate permit funcţiilor să se adapteze propriului dvs. mod de lucru.
 
Performanţă fiabilă pe care vă puteţi baza
Reciclarea rapidă şi silenţioasă vă garantează că veţi fi pregătiţi să fotografiaţi la momentul potrivit. Inelul adaptor macro MR-14EX II este gata de fotografiat din nou în numai 5 secunde şi jumătate după o descărcare completă. O patină de bliţ cu transmisie electronică pe două linii şi curăţare automată asigură o conexiune corespunzătoare a camerei dvs.
Specificatii
Canon Blitz Macro Ring Lite MR-14 EXII #AC9389B003AA
Blitz-uri
Garantie :
24 luni
Comentarii produs
Nu exista comentarii la acest produs

Produse similare

Fotografiile, descrierea si specificatiile produsului au caracter informativ, pot contine accesorii optionale care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului, pot fi modificate fara preaviz si nu constituie obligativitate contractuala. ILEX COM SA depune toate eforturile pentru ca aceste informatii sa fie corecte si actualizate corespunzator. Toate ofertele promotionale sunt valabile in limita stocului. Daca ati gasit o eroare va rugam sa ne-o comunicati.

Se incarca...
www.price.ro - your shopping expert